25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Acar’dan şampiyonlara ödül

BAŞKAN ACAR’DAN ŞAMPİYONLARA ÖDÜL

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda gerçekleşen 'Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'ne Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü adına katılan Serkan Reisoğlu -100 kilogramda 1., Eren Oktav gençler -75 kilogramda 2., büyükler -75’te Cansun Öztaş ile + 80’de Serkan Kaya üçüncü oldular.

Kulübün Onursal Başkanı da olan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, siyah-beyazlı sporcuları makamında kabul ederek, elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti. Öncelikli amaçlarının, hangi yaşta olursa olsun, ilçe yaşayanlarına spor imkânı sunmak olduğunu belirten Başkan Ali Acar, “Şampiyonayı canlı ve yerinde izlemek oldukça heyecan vericiydi. Birçok insanı, spora teşvik ettiniz. Hem bu açıdan hem de elde ettiğiniz başarılardan ötürü sizleri kutluyorum” dedi. Kulüp Başkanı Hüseyin Gökhan Uysal ve kulübün Vücut Geliştirme Şubesi Sorumlusu Melih Baş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Acar, sporculara daha iyi imkânlar sağlama sözü de verdi.

Öte yandan, vücut geliştirmecilerin, 19–23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Marmaris Denizcilik ve Bahar Festivali’nde de gösteri sunacakları belirtildi.

Ziyaret sonunda, Başkan Acar, birer Cumhuriyet altını hediye ettiği sporcularla birlikte basın mensuplarına poz verdi.

BAŞKAN ACAR’DAN ŞAMPİYONLARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 12:20:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 14:13:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?