27
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

AKP'den seçim değerlendirmesi

AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete, bir seçimin bittiği gün bir diğer seçimin takviminin başladığı mantığıyla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Daha bir gayret ve titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğimizin bilinmesi isteriz” dedi.

2009 yerel seçimlerini değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete, ilçe teşkilatı binasında gerçekleşen basın toplantısında seçim süresi boyunca ilkeli ve seviyeli bir propaganda yürüttüklerini ve 29 Mart 2007 genel seçim sonuçlarına göre yüzde 150'ye varan bir oy artışı sağlandığını belirterek, “29 Mart 2009 yerel seçimleri dün verilen son mazbatalarla sonuçlanmış ve seçilen başkan ve meclis üyeleri görevlerine başlamıştır. Seçim süresi boyunca ilkeli ve seviyeli bir propaganda yürüten partimiz 2007 genel seçim sonuçlarına göre yüzde 150'ye varan bir oy artışı sağlamıştır. Biz AK Parti olarak kendi oylarımızdaki artışa rağmen seçimi kazanamayışımızın değerlendirmesini yaparken diğer partilerin oylarının akıbetinin ne olduğunu, neden arttığı veya neden azaldığı hakkındaki yorumları ve araştırmaları kamuoyuna ve kendi partilerine oy vermiş gerçek partililere bırakıyoruz. Partimize seçimde oy vermiş tüm seçmenlerimize ve oy vermeyen diğer tüm vatandaşlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada yasal olan her türlü işlerinde daima yanlarında olacağımızı, bizden destek isteyen gerek belediyelerimize gerekse kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize elimizden geldiğince destek olacağımızı bir kez daha beyan ederken, halkımızın bize verdiği ana muhalefet görevini de hassasiyetle yerine getireceğimizin bilinmesini önemle rica ediyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın seçim sürecinde başarılı bir çalışma dönemi geçirdiğine işaret eden Mete, “Seçim süresince olağanüstü bir performans gösteren tüm kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, köy ve mahalle temsilcilerimize, sandıklarda görev yapan müşahitlerimize gönüllü çalışan tüm yol arkadaşlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, ve özellikle başkan adayımız sayın Ali Doğan Tugay bey'e, ailesi ve meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. ‘Bir seçimin bittiği gün bir diğer seçimin takvimi başlar’ mantığından yola çıkarak çalışmalarımıza daha bir gayret ve titizlikle devam edeceğimizin bilinmesi isteğiyle ‘Durmak Yok Yola Devam’” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 16:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?