31
Mayıs
2024
Cuma
MARMARİS - MUĞLA

AKP'li Başkan'dan yalanlama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, Marmaris Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday olacağı iddia edilen isimlerin dedikodudan ibaret olduğunu iddia etti.

Gerek yazılı basın organları gerekse internet sitelerinde yapılan anketlerin muhalefetin yıpratma politikası olduğunu ileri süren Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, "Ne ben ilçe başkanı olarak, ne de parti yönetimim adaylar konusunda bugün için karar veremez. 2 Kasım’da yapılacak ilçe kongremiz sonrası oluşturulacak yeni yönetimimiz zaten seçim çalışmasına yönelik olacaktır. Partimizden aday olacak isimlerde bu tarihten itibaren tüzüğümüze uygun olarak müracaatları alınacak ve değerlendirilecektir" dedi.


Hanutçuluk konusunda ise Marmaris Belediyesine suçlamalarda bulunan Mete, sözlerine şöyle devam etti "Hanutçuluk konusunda hanutçular bile şikayetçi. Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi 276 iş yerine cezai işlem yapıldı. Tamamen kapatılma aşamasına gelen işyerleri bile yeni bir isimle işletme ruhsatı alarak aynı işine devam ediyor. Bu nasıl oluyor, hangi bağlantılarla oluyor"
Elektriğe yapılan zam hakkında da görüşlerini belirten Kadem Mete yapılan zammın çok fazla olmadığını 2002 yılından beri 5.5 yıl boyunca hiç zam yapılmadığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 20:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?