26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Armutalan kışa hazırlanıyor

ARMUTALAN BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Armutalan Belde Belediyesi, kış aylarının yaklaşması üzerine belde merkezindeki cadde ve sokaklarda kış hazırlıklarına ağırlık verdi.

Armutalan Belde Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen alışmalar kapsamında yollar ve parkeler tamir ediliyor, bozulan kaldırımlar düzeltiliyor, ağaçlar budanıyor, toprak kaymasından dolayı dolan dereler temizleniyor, yeşil alanlara kış çiçekleri dikiliyor. Kışın gelmesiyle oluşacak olumsuzlukları en aza indirmek için Armutalan Belediyesi ekipleri var güçleriyle çalışıyor.

Kış sezonu hazırlık çalışmalar şu anda sona ermek üzere. Yapılan bu çalışmalar hakkında bilgi veren Armutalan Belediyesi yetkilileri, vatandaşların bu çalışmalarda görevli olanlara yardımcı olması gerektiğini belirterek, “Biz Armutalan Belediyesi olarak her sezon başında ve sonunda şehrimizin daha güzelleşip vatandaşın rahat etmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında başta bozulan yol ve parkeleri tamir ediyoruz, kaldırımları düzeltiyoruz, kaldırımları ve yolları kapatan ağaçları buduyoruz, dere kenarlarındaki korkulukları elden geçiriyoruz, yeşil alanlara seramızda ürettiğimiz mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Ayrıca her yıl yaptığımız armut ağacı dikimini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında geçenlerde oluşan şiddetli yağmur sonucunda dolan dereleri temizliyoruz. Bizim yaptığımız bu çalışmaların hepsi Armutalan’ın güzelleşmesi ve vatandaşların rahat etmesi. Şu anda bu çalışmalarımızın yarıdan çoğu bitti. Biz bu çalışmaları yaparken vatandaşlardan isteğimiz; görevli arkadaşlara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaları” dediler.

ARMUTALAN BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 13:04:02
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 13:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?