26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Armutalan'da renkli festival

MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL

Armutalan Belediyesince düzenlenen “Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali” renkli görüntülerle başladı.

“Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali”, Adnan Menderes Caddesi Antik Otel önünden başlayan festival yürüyüşü ve Belediye Meydanında yapılan açılış gösterileriyle başladı.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, fetival açılışında yaptığı konuşmada, bu tür festivallerle Armutalan’ı tüm ulus çocuklarının buluştuğu, kaynaştığı, dostluk ve arkadaşlığın pekiştiği bir belde haline getireceklerini söyleyerek, bu festivale katkı verenlere teşekkür etti.

Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali, Adnan Menderes Caddesi Antik Otel önünden başlayan festival yürüyüşü ve Belediye Meydanında yapılan açılış gösterileriyle başladı. Açılış konuşmasını Festival Direktörü Tatyana Çurilova yaparak, festivalin başladığını söyleyip katkı veren herkese teşekkür etti.

aha sonra Armutalan’a konuk olarak gelen Rusya Klimovsk Belediye temsilcisi Oleg Bolotov, bu festivali yapma imkanı verildiği için teşekkür ederek, “Değerli festival katılımcıları, misafirler ve Armutalan Halkı, bu gün bizi bir araya getiren ‘Yıldızlara Yolculuk Festivalinin’ açılışını kutluyorum. Bu festivalde yanacak yıldızlarımız, bu güzel şehir Armutalan’ı festival boyunca aydınlatmasını dilerim. Herkese başarılar dileyip, iyi bir festival olmasını temenni ederim” dedi.

Daha sonra konuşmasını yapan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “ Dünyanın farklı köşelerinden gelerek Armutalan’da çiçek açan sevgili çocuklar, Armutalan Belediyemizce desteklenen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivaline hepiniz hoş geldiniz. Sizleri Armutalan’da görmek, Armutalan’da ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Ayrıca bu festivalin Armutalan’da gerçekleştirilmesi bizlere onur veriyor. Festivali Beldemizde gerçekleştiren Tatyana Hanım ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu tür festivallerle Armutalan’ı tüm ulus çocuklarının buluştuğu, kaynaştığı, dostluk ve arkadaşlığın pekiştiği bir belde haline getireceğiz” diye konuştu.

Daha sonra guruplar kısa gösteriler sunduktan sonra, belediye tarafından çocuklara yiyecek ve içecek ikram edilip eğlenmeleri sağlandı.

Toplam 4 gün sürecek olan festivalde ikinci gün gurupların yeteneklerini gösterecekleri performans gecesi, üçüncü gün Tülay Özer’in konuk olacağı halk konseri ve son gece ise kapanış töreni ve gala yapılacak. Festival boyunca belediye meydanı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL
MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL
MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL
MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL
MARMARİS’TE RENKLİ FESTİVAL
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 15:18:04
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 15:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?