22
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

Bütün aile cezaevine girdi

Marmaris'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda fuhuş yaptırdıkları kadınlar aracılığı piyasaya uyuşturucu madde sürdükleri iddiası ile gözaltına alınan 5 kişiden kardeş olan 3'ü tutuklandı. 3 kardeşin tutuklanması ile birlikte bütün aile cezaevine girmiş oldu.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda fuhuş yaptırdıkları kadınlar aracılığı piyasaya uyuşturucu madde sürdükleri iddiası ile gözaltına alınan 5 kişiden 3 kardeş tutuklandı. 2 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve kardeş oldukları bildirilen A.K (32), M.K (19) ve İ.K (25)'in tutuklanması ile birlikte bütün aile cezaevine girmiş oldu. Gözaltına alınan kişilerden üçünün kardeş olduğu ve anneleri ile ağabeylerinin de uyuşturucu madde satmak suçundan cezaevinde bulundukları açıklanmıştı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün düzenlenen operasyonda zorla fuhuş yaptırdıkları kadınlara uyuşturucu madde de sattırdıkları iddia edilen 5 kişi gözaltına alınmış, zanlılarla birlikte 1 kilogram esrar maddesi ele geçirilmişti.

a.a
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 13:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?