26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

CHP'li başkanlar mazbatalarını aldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ilçe merkezi ve beldelerinin CHP’li belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri, mazbatalarını aldı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Meriç’ten mazbatasını alan ilk isim oldu.

Ali Acar, Marmaris’teki seçimlerde çalışan, uzun süre mesai yapan tüm personele teşekkürlerini iletti. İkinci kez Marmaris Belediye Başkanı seçilen Acar, ayırım gözetmeksizin tüm Marmaris halkına hizmet etmek için ellerinden geldiğince çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Acar’ın ardından Armutalan Beldesi’nin Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ile belediye meclis üyeleri, mazbatalarını aldı. Muhammet Ünlü de, beldede yaşayan herkese hizmet etmek için çalışacaklarını, vaat ettikleri projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Öğleden sonra ise Turunç ve Bozburun beldelerinin belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını almak için İlçe Seçim Kurulu’na geldi. Mehmet Ali Meriç başkanlığındaki ilçe seçim kurulu görevlileri , önümüzdeki beş yıl görev yapacak Turunç Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve Bozburun Belediye Başkanı Cemil Şener ile ekiplerine mazbatalarını verdi. Bu arada CHP İlçe Başkanı Yamaç Kaya, dört mazbata törenine de katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 10:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?