22
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

Deprem stresi için parti yaptılar

Deprem korkusu nedeniyle korkulu günler geçiren Marmarisli gençler, Friends Cafe’de düzenlenen sucuk partisinde deprem stresini attılar. İlçede, 5,1’lik depremin ardından artçı sarsıntılar hala devam ediyor.

 Marmaris’te 11 Ocak gecesi meydana gelen 5,1’lik depremin ardından artçı sarsıntılar hala devam ediyor. Bu sarsıntılar nedeniyle Marmaris’te yaşayanlar korkulu günler geçirirken, bazı Marmarisliler de deprem stresini atmak için cafe ve barlarda eğleniyor. Marmaris Barlar Sokağı’nda bulunan Friends Cafe isimli işletme, Marmarisliler’i deprem korkusundan ve stresinden uzaklaştırmak için sucuk partisi düzenledi. Dün gece 21.00’de başlayan sucuk partisi gece yarısına kadar sürerken, partiye en çok ilgiyi gençler gösterdi.

Yaşanan deprem olayları nedeniyle Marmarisliler’in gergin olduğunu hatırlatan Friends Cafe işletmecisi Hüseyin Deryal, "Marmaris’te yaşayan insanların depremler nedeniyle gergin günler geçirdiklerini gördük. Biz de işletme olarak insanların gerginliklerini biraz olsun gidermek için böyle bir parti düzenledik. Özellikle Marmarisli gençler, sucuk partimize yoğun ilgi gösterdiler. Bu tür aktivitelerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 13:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?