26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Efsane sahnede!

EFSANE GİTARİST MARMARİS’TE SAHNE ALDI

Marmaris’te bir barda sahne alan ünlü müzisyen Asım Can Gündüz, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Türk Rock müziğinin sevilen efsane gitaristi Asım Can Gündüz, uzun bir aradan sonra ilk kez Light House isimli barda sahne aldı. Marmaris’te yaklaşık 10 yıldır yaşamını sürdüren sanatçı, ücretsiz verdiği konser sonrasında satılan albümünün gelirinin kimsesiz çocuklara bağışlanacağını belirtti.

2001 yılında yerleştiği Marmaris’te sakin yaşamı tercih eden ve bunun yanı sıra yeni projeler üreten Asım Can Gündüz, hayranlarından uzun süre ayrı kalamadı. Marmaris Barlar Sokağı’nda faaliyet gösteren Light House Bar’da sahne alan sanatçı, sevilen çalışmalarını hayranları için seslendirdi. Jest olarak sahneye çıkan Türk Rock müziğinin efsane gitaristi Asım Can, yaklaşık 4 saat süren canlı performansı sırasında gitarını zaman zaman diliyle çaldı. Hayranlarının sürekli fotoğraf çekmesini vurgulayarak hayatında ilk defa böyle bir konser verdiğinin altını çizen Asım Can Gündüz, “Müzik hayatından hiç kopmadım. 2001 yılından bu yana çok sevdiğim Marmaris’te yaşamımı sürdürüyorum. Yurt dışı ve yurt içinde konserlerim devam ediyor. Bunun yanı sıra yeni projelerde hazırlıyorum” dedi.

Hayranlarının çaldığı her şarkıya büyük içtenlikle eşlik etmesinden mutlu olan sanatçı, Wonderful tonight, Still got the blues, Stop gibi Cover albümünde yer alan şarkıları seslendirirken, 4 saat sahnede kaldı. Ücret almadan çıktığı konser sonrasında satışa çıkarılan “A work of love” isimli albümünün gelirini kimsesiz çocuklara bağışladığını belirtti.

EFSANE GİTARİST MARMARİS’TE SAHNE ALDI
EFSANE GİTARİST MARMARİS’TE SAHNE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 11:50:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 09:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?