25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Ferdi Tayfur mahkemelik oldu

ÜNLÜ SES SANATÇISI FERDİ TAYFUR MAHKEMELİK OLDU

Marmaris Beldibi beldesinde bulunan arsasını müteahhitte veren ünlü sanatçı Ferdi Tayfur mahkemelik oldu. 2004 yılında 6 dönümlük arsasını 6 villa karşılığında müteahhit Oktay KaIkavan’a veren sanatçı Ferdi Tayfur hakkında 520 bin TL’lik alacak davası açıldı. İlk celsesi bugün (Perşembe) 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davaya katılan sanatçı Ferdi Tayfur, “Söz verilen evler tamamlamayınca başka taşeron firma ile anlaştığım için müteahhit Oktay Kalkavan hakkımda dava açmış. Malımla rezil oldum” dedi.

İddiaya göre: yaşamının bir bölümünü Marmaris’te geçiren ünlü ses sanatçısı Ferdi Tayfur, 2004 yılında Beldibi Gökbel Mevkii’nde bulunan 6 dönümlük arsasını 6 villa karşılığında müteahhit Oktay Kalkavan’a verdi. Sanatçı Tayfur, aradan 6 sene geçmesine rağmen kendisine söz verilen villalar tamamlanmayınca, risk oluşturan 2 villa için başka bir taşeron firması ile anlaştı. Bunun üzerine Oktay Kalkavan, sanatçı hakkında 520 bin TL’lik alacak davası açtı. İlk celse için Marmaris’e gelen sanatçı Ferdi Tayfur, duruşma çıkışında yaptığı açıklamada, “20 villanın 6’sını bana verecekti. 2004 yılından bu yana bekliyorum. Hala bitmedi. Kendi evlerini tamamlayıp satmasına rağmen benimkileri teslim etmedi. Villalardan 2 sinde çevre düzenlenmesi yapılmadığı için tehlike oluştu. Bilirkişi raporları düzendendi. Bu nedenle başka bir taşeron firma ile anlaştım. Müteahhit Oktay Kalkavan, bunu gerekçe göstererek hakkımda alacak davası açmış. Elini vicdanına koysun. EI insaf. Kırmayalım diye kendisine verdim, yaranamadım. Kendi malımla rezil oldum” dedi.

Yarın akşam (Cuma) İstanbul Bostancı Kültür Merkezi’nde sahne alacağını ve provasını yapmadan Marmaris’e geldiğini belirten Tayfur’a adliye çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ÜNLÜ SES SANATÇISI FERDİ TAYFUR MAHKEMELİK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 16:04:05
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?