19
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Filenin Sultanları Marmaris'te sauna ortamında çalışıyor...

Ankara'da 21-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak Grand Prix Avrupa Elemeleri için Marmaris'te kampta bulunan A Milli Bayan Voleybol Takımı, klimasız, havalandırma sistemi olmayan ve sık sık elektrik arızası yaşanan spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Milli voleybolcular, aşırı sıcaklarda salonda havalandırma sistemi olmadığı için bunalıyor. Antrenör Reşat Yazıcıoğulları konuyu belediye başkanına ilettiklerini belirterek, "Salonun havalandırma sistemi olmaması çalışmalarımızı olumsuz etkiliyor. Ancak ortama alışmaya çalışıyoruz" dedi.
A Milli Voleybol Takımı, Ankara'da 21-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak Grand Prix Elemeleri için Marmaris'te Amiral Orhan Aydın Spor Tesisleri'ndeki salonda hazırlıklarını sürdürüyor. Havalandırma sistemi ve kliması olmayan salonda aşırı sıcaklar ve sık sık yaşanan elektrik arızaları nedeniyle milli voleybolcular zor anlar yaşıyor. Havalandırma sistemi olmadığı için sıcaklardan bunalan milliler, elektrik sisteminin de arızalanması üzerine çalışmalarını güçlükle tamamlayabildi.
Bu arada A Milli Voleybol Takımı'nda sakatlığı nedeniyle Marmaris kampına katılamayan Natalie ile Sinem'in ardından Neslihan'ın da sakatlanması moralleri bozdu. Neslihan'ın daha önceden ayağındaki sakatlığının nüksettiği, önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı bildirildi.
Kamp çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Milli Takımlar Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, "Marmaris'teki ön hazırlık kampımız devam ediyor. Marmaris kampı bizim için yararlı geçti. Çarşamba günü Marmaris kampını tamamlayıp, çalışmalara 4 gün ara vereceğiz. Marmaris'te tek sıkıntımız çalışmalarımızı sürdürdüğümüz salonda yaşanan olumsuzluklar. Salonun havalandırma ve klima sistemi yok. Ben bu konuyu Belediye Başkanı ile görüştüm. Bize söz verdi. Aşırı sıcaklara ve olumsuz koşullara da alışmak zorundayız. Daha önce sakatlığı bulunan Neslihan'ın ayağındaki problem nüksetti. Şu anda çalışmalara katılmıyor. Kendisini riske etmek istemiyoruz. Neslihan'ın en kısa zamanda iyileşip eski formuna kavuşacağına inanıyoruz. Sakatlığı süren Natalie Eylül'deki elemelere katılamayacak" dedi.
Marmaris kampını Çarşamba günü tamamlayacak Filenin Sultanları, yarın kendi aralarında halka açık bir gösteri maçı yapacak.
iha-muğla
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 11:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?