19
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Filenin sultanları Marmaris'te

Marmaris'te kamp çalışmalarını sürdüren A Milli Bayan Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Ali Acar ve Kaymakam Cemalettin Özdemir'i makamında ziyaret etti. İstanbul'da dün olimpiyat meşalesini taşıyan milli voleybolcular Neslihan, Aysu, Özlem ve Esra da, bugün sabah saatlerinde kampa katıldı.
Ankara'da 21-26 Eylül 2004 tarihlerinde yapılacak Grand Prix Şampiyonası Avrupa elemelerinde mücadele edecek A Milli Bayan Voleybol Takımı'nın Marmaris kampı devam ediyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren filenin sultanları, bu sabah Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve ardından da Kaymakam Cemalettin Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarete dün İstanbul'da olimpiyat meşalesini taşıyan Neslihan, Aysu, Özlem ve Esra da katıldı. İstanbul'dan dönen bayan voleybolcular, takım arkadaşları ve antrenör Reşat Yazıcıoğulları ile hasret giderirken, sakat olan Natalie dışında kampa katılmayan voleybolcu kalmadı.
Ziyarette antrenman yaptıkları Amiral Orhan Aydın Spor Tesisleri'ndeki salonun havalandırma sisteminin olmamasından şikayet eden antrenör Reşat Yazıcıoğulları, "Marmaris kampı oldukça iyi geçiyor. 6 ay sonra ilk kez takım biraraya geldi. Şu anda sabahları kros ve ağırlık çalışmaları, akşam saatlerinde de topla çalışma yapıyoruz. Önümüzde uzun bir süre var. En iyi şekilde hazırlanıp Grand Prix Şampiyonası'nda başarılı olmak istiyoruz. Tek sorun aşırı sıcaklar. 2-3 gündür 40 derecenin üzerinde seyreden sıcaklar bizi olumsuz etkiliyor. Salondaki havalandırma sisteminin yetersiz olması ve klima sisteminin olmaması önemli bir eksiklik. Biz sizden böyle güzel bir tesisin havalandırma ve klima sisteminin düzeltilmesini istiyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Ali Acar ise, tesislerin kendilerinden önceki yönetim tarafından inşa edildiğini belirterek, "Marmaris'e çok iyi bir tesis kazandırıldı. Ancak maddi imkansızlıklar ve diğer nedenlerden dolayı havalandırma sistemi yapılamamış. Havalandırma sistemini de yapmak bizim görevimiz. En kısa zamanda bu sorunu gidereceğiz. Biz Milli Takımı burada ağırlamaktan son derece memnunuz" dedi.
Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Menajer Nafiz Eker, antrenör Reşat Yazıcıoğulları ve milli voleybolcu Özlem, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Özdemir, Milli Takım heyetine üzerinde Marmaris amblemi bulunan birer adet fincan takımı hediye etti.
Milli Takım, bugün akşam saatlerinde Marmaris'te motor turuna katıldıktan sonra salonda çalışmalarına devam edecek.
iha-muğla
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2004 Çarşamba 15:55:17
Güncelleme :7 Temmuz 2004 Çarşamba 16:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?