18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

'Gecekondu saha bizi mağlup etti'

Aydınspor karşısında 1-0 yenilgi alan Marmaris Belediyespor’un maçta üstün oynayan taraf olmasına rağmen şanssızlığına yenik düştüğünü belirten Marmaris Belediyespor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ercüment Aydın, "Futbolda iyi oynayan değil, gol atan kazanıyor. 50 kez bu maç oynansa 49’unu biz kazanırdık ancak hakemin ön yargılı davranışları ve gecekondu saha bizi mağlup etti" dedi.

Pazar günü kendi sahasında Aydınspor’a 1-0 yenilen Marmaris Belediyespor’un saha avantajını kullanamadığını kaydeden Ercüment Aydın, "Bizim şehir stadı tam bir gecekondu ve baraka durumunda. Türkiye liglerinin en kötü stadında oynuyoruz. Gecekondu sahada yapılan maçlar hakemi ve federasyonu farklı etkiliyor. Hakem ve federasyon sahaya çıkar çıkmaz bu kulübün gücü, etkisi ve tesirinden ne olur diyor. Biz bugüne kadar takdir hakkını bizden yana kullanan hakem görmedik" diye konuştu.

7 maçtır galibiyet alamayan Martı’nın üzerinde büyük bir şanssızlık olduğunu ancak futbolda skora takılıp kalmanın da yanlış olduğunu ifade eden Aydın, "Futbolda en büyük eksik skora takılıp kalmak. Skorlar değişir takılıp kalmamak lazım. Temel hedef 5 yıllık program dahilinde alacağımız başarılara bakıyoruz. Gerçekten üzerimizde büyük bir şanssızlık var. Yüksek tempoda başladığımız maçta golü bulamayınca maçı şanssız bir golle veriyoruz " şeklinde konuştu.

Pazar günü Muğlaspor’la karşılaşacak olan siyah beyazlı ekibin 3 puanı alan taraf olacağını iddia eden Kulüp Başkanı Aydın, "Muğla bizim yerel derbimiz. Muğla’da oynayacağımız maçta sportmenlik dışı hareketlerin olmamasını diliyoruz. Seyir zevki yüksek olan bir maç olacak. Biz bu maçı kazanırız. Bu galibiyetle 5 maçlık bir seri yakalayacağız. 5’te 5 yada 5’te 4 artı bir beraberlikle hedefimiz olan ilk dört arasındaki yerimizi alırız" dedi.

Ayrıca önümüzdeki hafta oynanacak Muğla maçında, Aydınspor maçında forma
giyemeyen Faruk, Cenk, İbrahim ve Özgür forma giyebilecek. Marmaris’in, Muğla
maçında kart cezalısı Hüseyin’den başka eksiği bulunmuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 13:09:30
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?