19
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

'Herkes kapansa da ben kapanmam'

Kendi setlerinde çaldığı parçalardan oluşan 'Dancing in the Sun' adlı toplama albümünü piyasaya süren Tarkan'ın baldızı Berna Öztürk, seksapeli ile ön plana çıkaran kadın DJ'leri eleştirdi.

Seksapeli ile ön plana çıkan kadın DJ'ler için, "Yoksa biz de kadınız, bizim de göğüslerimiz var, biz de açarız'' diyen DJ Berna , ''Ama olay bu değil, açmak değil. Mühim olan DJ'lik tabi" şeklinde konuştu.

Önceki gece Marmaris'in bilinen eğlence merkezlerinden biri olan Areena Clup'da sahne alan Mega Star Tarkan'ın baldızı DJ Berna, yerli ve yabancı turistleri coşturdu. Sabahın ilk ışıklarına kadar tatilcileri eğlendiren DJ Berna, programın ardından İHA kameralarına konuştu.

Türkiye'de ilk defa bir kadın DJ tarafından yapılan toplama albümünün büyük beğeni kazandığını kaydeden DJ Berna Öztürk, "Adından da anlaşılacağı gibi güneşin altında çılgınlar gibi dans edecek herkese açık bir albüm. Çoğunlukla elektronik müzik doğal olarak hakim. Bunların bir kısmı henüz Türkiye'de test edilmemiş şarkılar. Özellikle izinlerini aldık, sevgili dinleyicilerimize sunmak üzere. Bir kısmı da eskiden beri sevdiğimiz, değişik remixler var. Böyle bir şey yapmak istedim. Yıllardan beri performans DJ'liği yapıyorum. Artık yavaş yavaş dinleyicilere performanstan daha fazla şeyler vermek istedim. Bu albümle başladı bu" dedi.

eksapeli ile ön plana çıkaran kadın DJ'leri eleştiren DJ Berna, "Yoksa biz de kadınız, bizim de göğüslerimiz var, biz de açarız. Ama olay bu değil, açmak değil" diyerek, "Genelde Rus DJ'ler göğüsleri açık bir biçimde DJ'lik yapıyorlar. Bununla ilgili çok çıldıracaklarım oldu zamanında. Bunlarla ilgili ne kadar çılgın olduklarına dair bir açıklama daha yapmak istiyorum. Ben genelde yaptığınız işi iyi yaptığınız için bir, üç ve beş numarası olun. Onun dışında zaten 80 zamanı satıyor. Nerede olursa olsun,
sinema da müzik de hiç fark etmiyor. Elbette ki eli yüzü düzgün bir kadınsa göğüslerini açtığı vakit zaten bakarsınız. Ama ben bu bayanlardan bir tanesinin şovuna gittim. Gayet güzeldi. İçeride 500 kişi vardı. Bayan çıktı, önce göğüslerini açtı. Herkes telefonlarından kameraya almaya çalıştı. On dakika sonra 500 kişilik mekanda sadece 100 kişi kalmıştı. Onun için bu bir DJ için çok hoş bir şey değil. Yoksa biz de kadınız, bizim de göğüslerimiz var, biz de açarız. Ama olay bu değil, açmak değil. Açmak bir meziyet sayılmıyor olması gerekiyor. Mühim olan burada insanlık. Mühim olan DJ'lik tabi" diye konuştu.

Başörtüsü ile ilgili çok şaşırtıcı açıklamalar yapan DJ Berna, ''Ülkemizde çok daha büyük sorunlar var, çok daha büyük dertlerimiz var. Herkes kapansa bile, ben kapanmam. Bu böyle çok büyük bir beylik lafı olsun diye söylediğim bir şey yok'' ifadelerini kullandı. DJ Berna daha sonra erkek arkadaşı ile birlikte Areena Clup'tan uzaklaştı.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 18:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?