26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Ilıca parka dönüşüyor

ILICALI MODERN BİR PARKA DÖNÜŞÜYOR

Netsel Marina’nın arkasında yer alan Marmaris yaşayanları tarafından Ilıca Mevki olarak adlandırılan bölgede modern bir parka dönüştürülüyor.

Geçen sene Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu alanda yaptığı yıkımla gündeme gelen Ilıca Mevki, mezbelelikten kurtulmasının ardından, projesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeşil alana kucak açtı.

Projesi Marmaris Belediyesi görevlisi peyzaj mimarı Sevil Dere tarafından hazırlanan Ilıca Parkı, çocuk oyun ve oturma grupları, süs havuzu, dekoratif taşlarıyla Marmaris’in modern yüzünü yansıtan parklardan bir tanesi olacak. 1410 metrekarelik bir alanı kapsayan parkın içinde bir adet büfe yer alacak. Parkta ayrıca dağlardan süzülen suların toplandığı bir süs havuzu ile pergule, doğal taş gibi dekoratif öğeler de kullanılacak. 4 çocuk oyun alanında ise alışılmışın aksine farklı oyun grupları kullanılacak. 2 ay önce başlayan proje bitkilendirme çalışmasının ardından kış aylarına doğru tamamlanacak. Böylece Marmaris’e kazandırılmış olacak.

ILICALI MODERN BİR PARKA DÖNÜŞÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:02:04
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 19:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?