29
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

İmdat’a Vali’den çikolata

25 yıldır çöp toplayarak adı ‘Çevreci İmdat’a çıkan Marmarisli gönüllü çevreci İmdat Avcı, Muğla valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından çevreye olan katkıları nedeniyle teşekkür edildi ve çikolata paketi ile ödüllendirildi.
Muğla-Marmaris karayolunda çöp toplarken, Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından ziyaret edilen Çevreci İmdat Avcı, Vali Altıparmak tarafından yaptığı örnek çalışmalar nedeniyle kutlandı. Muğla Valisi Altıparmak, çevrenin ve doğanın temiz tutulmasına büyük duyarlılık gösteren ve toplumun tüm kesimlerine bu konuda örnek olan İmdat Avcı’yı kutlayarak, ”Yollarımız kesinlikle çöplük değildir, lütfen oluşan çöplerinizi yol kenarlarına atmayın” dedi.
Vali Altıparmak, bir turizm kenti olan Muğla ilinde, ülkemizin imajı bakımından da yol kenarlarının temiz tutulmasının büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, orman yangınlarına karşı en hassas illerin başında yer alan Muğla’da, yol kenarlarına atılan çöp ve atıkların, orman yangınlarına neden olacağının da kesinlikle unutulmaması gerektiğini kaydetti.
Turizm kenti Muğla’da temiz bir çevrenin oluşmasına katkı sağlayan İmdat Avcı, 25 yılıdır yollarda ve yöredeki koylarda çöp topladığını belirterek, yaptığı çalışmanın bir devlet yetkilisi tarafından takdir edilmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gönüllü çevreci Avcı, çevrenin temiz tutulması için herkese görev düştüğünü belirtirken, özellikle sahil kenarında ve çevre yolu üzerinde vatandaşların yerlere çöp atmamalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 08:33:31
Güncelleme :15 Ekim 2008 Çarşamba 08:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?