18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Jandarmadan suçüstü

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Ege Bölgesi’ndeki turistlik yerlerde uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 3 kişi, gözaltına alındı. Operasyonda 1,5 kilogram kubar esrar ile birlikte, sahte para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ekipleri, yapmış oldukları istihbarat çalışması neticesinde, 1 şahsı takibe aldı. Uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahısla, alıcı kılığında pazarlığa girişildi. 1 kilogram esrar için bin 500 YTL’ye anlaşan alıcı kılığındaki Jandarma ekipleri, Çetibeli Mevkii’nde düzenlenen operasyonla 2 kişiyi yakaladı.

Yakalanan A.T. (46) ile R.A.’nın (35) üzerinde ve araçlarında yapılan arama neticesinde, 1 kilo 250 gram kubar esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 4 adet mermi, 2 adet bıçak, 15 adet sahte 100 Amerikan doları, 1 adet göz yaşartıcı sprey ve esrar içmeye yarayan ağızlık ele geçirildi.

Yakalanan 2 şahsın alınan ifadesi doğrultusunda Jandarma ekipleri, Ortaca İlçesi’nde olduğu öğrenilen M.B.’nin(52) evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada ise, zula olarak tabir edilen yerlerde, 500 gram esrar ele geçirildi.

Ege Bölgesi’nin turistlik ilçeleri olan Dalaman, Fethiye, Marmaris, Kuşadası, Bodrum ve Alanya’da uyuşturucu madde pazarladıkları iddia edilen A.T., R.A. ve M.B., Marmaris Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilirken, uyuşturucu maddeleri özellikle turistlere pazarlayan torbacı olarak bilinen şahısların da yakalanması için Jandarma ekiplerinin operasyonlarını sürdürdüğü bildirildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 16:26:56
Güncelleme :6 Haziran 2005 Pazartesi 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?