18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Karabağ söz verdi!

MARMARİSLİ ŞÖFÖRLER SEÇİME HAZIRLANIYOR

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odasında 31 Ocak Pazar günü yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde adaylar son hazırlıklarını yapmaya başladılar.

Başkanlık için 5 aday mücadele ederken 1500 üye oy kullanacak. Başkanlık için adaylığını koyan Salih Karabağ düzenlediği basın toplantısında 5 yılda hiçbir çalışmanın yapılmadığını iddia ederek “ Söz veriyoruz şoför esnafımızın sorunları artık sona erecek” dedi.

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı için 1500 üye 31 Ocak Pazar günü Grand Pacha Otelde sandık başına gidiyor. Mevcut oda başkanı İbrahim Tarım’ın yanı sıra eski başkan Mustafa Uyanık, Ramazan Taşkın, Süleyman Çağın ve Salih Karabağ adaylık başvurusunda bulunurken seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Başkan adayları arasında en güçlü rakip olarak görülen Salih Karabağ, basın mensupları ile Sema otelde kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Karabağ Söz veriyoruz sloganı ile yola çıktıklarını belirterek “Yaklaşık 1500 şoför esnafının oy kullanmasını beklediğimiz bu seçimlerde, Marmaris Şoför esnafı bu güne kadar sergilenen istikrarsız, disiplinsiz yönetime “Artık yeter, buraya kadar!” diyecektir. Beş yıl önce yapılan seçimlerde yönetime gelen kimi arkadaşlarımız, bu seçimlerde bizimle birlikte, aynı ekipte seçime girecekler. Eğer mevcut yönetimde bir uyum, bir disiplin olsaydı bu arkadaşlarımız yönetimden istifa edip başka bir çözüm ararlar mıydı? Bugün için görünen gerçek, şoför esnafımız odamıza gittiğinde artık dertlerini dinleyecek, sorunlarına çözüm olacak bir başkan ve yönetim istiyor” dedi

“SORUNLARIMIZ BELLİ”

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı için adaylığını koyan Salih Karabağ sorunların belli olduğunu artık tedavi vaktinin geldiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü “Marmaris taksi ve dolmuşlarının baş belası kaçak taşımacılık,Taksici kardeşlerimizin Dalaman Havalimanı’na giriş çıkışlarında yaşadığı sorunlar Servis araçlarının yaşadığı, bir türlü düzene sokulamayan bitmeyen sorunları artık çözüme kavuşturmak gerekli. Mevcut yönetim 5 yıldır bu konulara maalesef elini bile sürmemiştir. Ayrıca hizmete sokacağımız tekkart sistemiyle şoför kardeşlerimiz ve ailelerinin yaşadığı bir çok soruna da çözüm getireceğiz. Bu sistemde şoför esnafımız başta yakıt alımı olmak üzere, araçlarının değişimi ve yeni araç alımında, yedek parça alımlarında, aile geçimleri için gerekli olan gıda, giyim, eğitim, sigorta, hukuk hizmetleri ve diğer sosyal, kültürel etkinliklerde bütçelerine ciddi anlamda katkı sağlayacak indirim ve taksit imkanlarına kavuşacak. Üyelerimize ve Marmaris Halkı’na karşı açık, şeffaf bir yönetim uygulayacağız. Görev süremiz boyunca; üyelerimizi ve Marmaris Halkı’nı bilgilendirmek için siz basın mensuplarının şahitliğinde düzenli bilgilendirme toplantıları yapacak, yaptığımız her işi ibra edeceğiz.Tüm bunlar için ben ve ekibim, Marmaris halkının huzurunda; söz veriyoruz” diye konuştu.

MARMARİSLİ ŞÖFÖRLER SEÇİME HAZIRLANIYOR
MARMARİSLİ ŞÖFÖRLER SEÇİME HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:59:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 17:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?