20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

Kayıp emlakçı ölü bulundu

Muğla'da, geçen hafta Salı günü Marmaris'e giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan emlakçı Mehmet Görmez'in cesedi, bir ormanlık alanda toprağa gömülü vaziyette bulundu. 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından bir haftadır aranan Mehmet Görmez (55)'in kredi kartı ile Marmaris'te bir ATM'den para çekilmesiyle başlayan soruşturmada, güvenlik kamerasından yola çıkan ekipler zanlıları yakaladı. Olayla ilgili 4 zanlının ifadelerinden yola çıkan Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, emlakçı Mehmet Görmez'in cesedinin gömülü olduğu alanı tespit etti. Marmaris-Datça karayolu üzerindeki ormanlık alanda Mehmet Görmez'in cesedi tanınmayacak halde bulundu. Mehmet Görmez'in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. 

Emlakçı Mehmet Görmez'in Marmaris'te bir otele sık sık masaj yaptırmaya gittiği belirlendi. Yakalanan zanlılardan birisinin, masaj salonunda çalışan kız arkadaşına ilişki teklif ettiği iddiasıyla Görmez'i kaçırdıkları ve öldürdükleri ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 16:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYÇA ATAMAN IP: 88.236.85.xxx Tarih : 12.03.2008 19:10:26

Mehmet GÖRMEZ eşi Zerrin GÖRMEZ tarafından en yakın akrabalarımızdan biridir.Bu olayı yapanların derhal gerekli cezayı almasını rica eder bu yaptıkları arkalarına kalmasın isterim ve böyle bir namuslu adamı kullanıpta olaydan daha kolay sıyrılmak için böyle şeyleri tüm türkiyeye kötüce söylenilmemelidir.Hemen gereği yapılmalıdır.