18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Kaymakam saldırıyı kınadı

KAYMAKAMDAN POLAT, SALDIRIYI KINADI

Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, gazetecilere yönelik gerçekleşen saldırıyı hoş görmelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, Önceki gün haber yapma amacıyla gittiği Asparan mevkiinde darp edilen yerel Kanal 48 televizyonu muhabiri ve kameramanı Ertuğrul Yılmaz ile iki vatandaşın saldırıya uğramasının ardından bir açıklamada yaptı.

Polat, yapılan saldırının kesinlikle hoş görülemeyeceğinin altını çizerek, “Marmaris’te yayın yapan Kanal 48 Televizyonu çalışanı Ertuğrul Yılmaz’ a 03 Şubat 2010 tarihinde yapılan saldırı hepimizi üzmüştür. Halkın gözü ve kulağı olarak canla, başla görev yapan basın-yayın mensuplarına yapılan bu tür fiili saldırılar hiçbir şekilde hoş görülemez. Olayın haber alınmasıyla birlikte saldırıya katılan kişiler hakkında İlçe Jandarma Komutanlığınca adli işlemlere başlanmış, ayrıca moloz dökülen sahaya ilişkin olarak da İçmeler Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Milli Parklar Mühendisliğince inceleme başlatılmıştır. Konu Kaymakamlığımızca hassasiyetle takip edilmekte olup, yasalara karşı gelen kişiler hakkında gerekli işlemler en kısa sürede yapılacaktır. Bu vesileyle kameraman Ertuğrul Yılmaz ve mensubu olduğu Kanal 48 Televizyonu ile tüm basın-yayın kuruluşlarına geçmiş olsun dileklerimi sunar, olayda yaralananlara acil şifalar dilerim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 17:21:04
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 17:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?