18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Kaynaklar Marmaris'e harcanacak

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, ticaret odasının bir hayır kurumu olmadığını vurgulayarak, kaynaklarını Marmaris’in tanıtımı için kullanacaklarını söyledi. 5 Mart’ta yapılan Marmaris Ticaret Odası seçimlerinde Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Mustafa Karacan, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Marmaris Ticaret Odası’nın daha büyük yükümlülükleri olduğunu ifade eden Karacan, "Mecbur olmadıkça, okul, hastane ve sağlık gibi yardım taleplerine karşılık bağışta bulunmayacağız. Burası bir hayır kurumu değil. Bu tür yardımları yönetim kurulu prensip kararıyla kaldırdı. Biz Ticaret Odası’nın bütçesini tanıtım ve üyelere hizmet amacıyla kullanacağız" dedi.

3 bini aşkın üyesi bulunan ve 8 meslek kolunda turizm sektörüne de yön veren Marmaris Ticaret Odası’nın yurt içi ve yurt dışında tanıtıma ciddi bir katkı aktaracağını da kaydeden Karacan, "Görevimiz turizm sezonunu uzatmak ve turisti sayı olarak arttırmak. Bunun için alternatif turizm faaliyetlerini üstleneceğiz. Şu anda proje aşamasında olan bu çalışmalarla Marmaris sadece yurtdışı fuarlarda değil sürekli olarak tanıtılacak. Amacımız turist pazarını oluşturan ve gelişmekte olan pazarlarda sürekli tanıtımı sağlamak. İlk etapta, İskandinav ülkeleri, Avusturya, Almanya, İngiltere, Rusya ve Hollanda’da insan sirkülasyonun yoğun olduğu metro, toplu taşıma araçları ile yazılı ve görsel basına sürekli olarak reklam vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 16:55:42
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 13:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?