22
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

Kazak gazeteciler Marmaris'i ziyaret etti

Kazakistan’ın devlet kanalı için yaz boyunca ekrana gelecek bir turizm programı hazırlayan 3 gazeteci, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti.

Marmaris ile Kazakistan’da bir şehir arasında kardeş şehir ilişkileri kurmak istediklerini belirten kazak gazeteciler, kardeş şehir ilişkileri kapsamında Başkan Acar’ı Kazakistan’a davet ettiler.

Yapılan görüşmede Başkan Acar, kardeş şehir ilişkilerinin bundan önceki dönemlerde çok ihmal edilmiş olduğunu belirterek "Şu anda 4 tane kardeş şehrimiz bulunmakta amacımız bu şehirlerle ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmak" dedi. Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali hakkında da bilgi alan kazak gazeteciler, iki yıl sonra düzenlenecek olan festivale kendilerinin de katılmak istediklerini vurgulayarak böyle bir organizasyonda yer almanın ülkeleri için büyük bir gurur kaynağı olacağını söylediler.

Kazak gazeteciler karşılıklı hatıra hediyelerinin verildiği görüşme sonunda, hazırladıkları program için çekim randevusu alarak Başkan’ın makamından ayrıldılar.



Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:40:47
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?