26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Kent konseyi genel kurulu yapıldı

İÇMELER KENT KONSEYİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Marmaris İçmeler Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren’in başkanlığında yapıldı.

Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Tuğrul Baloğlu, Katip Süleyman Yönet, Katip Müge Demiriz yaptı.

İçmeler Belediyesi’nde yapılan genel kurulun toplantı gündemi beş ana başlıkta toplandı. Toplantı gündemini oluşturan konu başlıkları şunlar: Divan Başkanı ve katip üye seçimi, Kent konsey başkanı ve yürütme kurulu seçimleri, konsey çalışma ve uygulama yönergesinin ibrazı ve kabulü, gençlik meclisi çalışma ve uygulama yönergesinin ibrazı ve kabulü.

İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren Genel Kurulun açılış konuşmasında kent meclisinin önemini vurgulayarak ; “Ülkemizde ve bölgemizde Çevre dernekleri ve örgütleri söz sahibi olmuş durumdadır. Kent meclisi de bunlardan bir tanesidir. Uygulamamızda çalışmalarımızda her yeri görmemiz her yeri mercek altında tutmamız mümkün değildir. Özellikle yazları nüfusumuz çok arttığı için zor durumda kalıyor kadromuz yetersiz kalıyor. Bu konuda kent meclisimizin büyük desteğini görmek istiyoruz. İçmelerdeki her yatırımda kent meclisinin büyük desteği olacağını tahmin ederek kuruluşunu yaptık. Tüm gönüllü arkadaşlarımızı meclisimize bekliyoruz. Herkesin fikirleri bizim için önemlidir. Beldemiz turizm açısından en önemli bölgelerinden bir tanesi. Bu nedenle meclisimizde çeşitli fikirlerin olması fikirlerin beyan edilmesi bizim için önemlidir” diye konuştu.

İÇMELER KENT KONSEYİ GENEL KURUL TOPLANTISI
İÇMELER KENT KONSEYİ GENEL KURUL TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 17:44:04
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 19:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?