26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Kuaförlerden renkli gösteriler

Kuaförler ve güzellik uzmanları Muğla’nın Marmaris ilçesinde seminerde buluştu.

Turban Palace Otel’de yapılan seminere 48 ilden 480 kuaför ve güzellik uzmanı katıldı. Seminerde kullanılan güzellik ürünlerinin nasıl kullanıldığı anlatılırken, seminer sonrasında kuaförler renkli bir gösteri yaptı.
Katılımcılara FLP Mıss Europe Türkiye Güzeli ve Estetisyen Çiğdem Erten tarafından, Forever Living Sağlık ve Güzellik ürünlerinin tanıtımı ile seramik makyaj konularında bilgiler verildi. Kuaför ve güzellik uzmanlarına sağlık ürünlerinin tamamen bitkisel ürünlerden oluştuğunu ve cilde zarar vermediğini belirten Çiğdem Erten, “Ürünlerimiz ağlamada, terlemede, yağmurda 24 saat kesinlikle çıkmaz. Özellikle gelin ve gece makyajlarında ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Ürünlerimiz tamamen bitkisel ürünlerden oluştuğu için cildin yenilenmesini ve cildin nemli kalmasını sağlıyor. İçerisinde hiçbir kimyasal ve sentetik malzeme bulunmuyor” dedi.


Ucuz kozmetik ürünlerin cilde zarar verdiğini belirten Erten, “Çin malı veya piyasada satılan ucuz kozmetik ürünlerinin hepsi kimyasal madde içerdiği için ne yazık ki cildimizi bozmasına neden oluyor. Güzelleşmek isterken cildimize zarar veriyoruz. Bütün bayanlar güzelliğine düşkün ama kozmetik ürün alırken dikkat etmiyorlar. Piyasada satılan ürünlerin yüzde 90’ında kimyasal madde, boya, sentetik, eter, alkol bulunuyor. Bunlarda cildimizin daha çabuk yaşlanmasına, yıpranmasına neden oluyor” diye konuştu.


Seminerden sonra kuaförler güzel mankenlerin saçlarına renkli modeller yaptı. Katılımcılar ise bu şovu görüntülemek için birbirleriyle yarıştığı gözlendi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 13:43:45
Güncelleme :30 Ocak 2009 Cuma 13:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?