18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris Lions 20. yılını kutluyor

Marmaris Lions Kulübü, 20. yılını etkinliklerle kutluyor.

20. yıl kutlamaları hakkında bilgi vermek üzere Marmaris Gazeteciler Derneği Lokali’ni ziyaret eden Marmaris Lions Kulübü Dönem Başkanı Dr. Selim Mavili ve Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Budak, kutlamalarla ilgili bilgi verdi.

Çeşme Meydanı’na yapılan çeşme ve Devlet Hastanesi morgu gibi, Lionslar’ın Marmaris’e gerekli yatırımlar yaptığını ve ilklere imza attığını belirten Mavili, "Kuruluş yıldönümü kutlamaları 25 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Marmaris Lions Kulübü genel yönetmenimizin ziyareti ile başlayacaktır. 26 Şubat Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında ayrı salonlarda yapılacak olan iki farklı panelimiz var. Karikatürist yazar Cihan Demirci’nin ’Medyamızın Yakın Tarihine Yolculuk’ konulu söyleşisi, Muğla Üniversitesi Doç. Dr. Cemil Ertuğrul’un ’Avrupa Birliği Sürecinde Sivil Toplum Örgütlerinin Yeri’ konulu söyleşisi ve tüm sivil toplum örgütleri ve bizi de yakından ilgilendiren bu söyleşinin de kaçırılmaması gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Coşkun Sabah’ın da gala yemeğine katılacağını söyleyen Mavili, Ege Bölgesi’nde ve Marmaris’te bulunan Lions dostlarından katılım bekledikleri 20. yıl etkinliklerine ayrıca, Marmaris’in ikiz kulübü Rodos Lions Kulübü’nden de misafirlerin katılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 16:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?