18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris Lions'tan eski kulüp başkanlarına jest

Marmaris Lions Kulübü, Pineta Otel’de eski başkanlarına onurlandırma yemeği düzenledi.

1985 yılından 2003 yılına kadar dönem dönem başkanlık yapmış üyeler ve kurucu üyeler gecede tek tek konuşarak anılarını ve kendilerinde iz bırakan hizmetleri anlattı. Gecede Sen Ptuspurg’dan Pineta Otel’e tatil için gelen ve Rus Devleti adına değişik ülkelerde konser veren üç sanatçı, klasik katı müziği konseri sundu.

Marmaris Lions 2003-2004 Dönem Başkanı Ceyhan Eroğlu, "Kulübüme 18 yıldan bu yana hizmet veriyorum. Şu an aramızda olmayan, Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm üyelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tesadüfler sonucu 1985 yılında kurulan Marmaris Lions Kulübü bugün sağlam temellerle ve üyeleriyle eğitim, sağlık alanında yaptığı hizmetlere devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerlerken insana verdiğimiz önemi bir kere daha vurguluyorum. Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan tüm dostlarıma saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ceyhan Eroğlu, 2003 yılı içerisinde ve her zaman Lions kulübüne destek veren üye ve sponsor firmalara plaket verdi.

Gecede Yaşar Kavi, Osman Nuri Özer, Mustafa Balcı, Hüseyin Süer, Hakkı Bayındır, Can Ayyıldız, Bora Ayyıldız, Asım Geniş, Hüseyin Durmaz ödül aldı.

MUĞLA-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2004 Perşembe 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 14:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?