18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris yat festivali başladı

Geleneksel Marmaris Yat Festivali başladı. Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla Uluslararası Yat Kulübü tarafından 24'ncüsü düzenlenen festivale çoğu yabancı 50’ye yakın acenta ve 60 yat katılıyor.

10-15 Mayıs tarihleri arasında Belediye Marinası’nda gerçekleşecek etkinliklere Marmaris Kalesi’nde düzenlenen bir kokteyl ile başlandı. Organizatörler, acentacılar ve yat mürettebatını buluşturan geceye Belediye Başkanı Ali Acar da katıldı. Festivali düzenleyen Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Yalçın Çetin açılış konuşmasında organizasyona 2 yıldır büyük destek veren Marmaris Belediyesi’ne teşekkür etti ve Başkan Acar’a bir plaket verdi. Başkan Acar’da yaptığı konuşmada 24 yıldır devam eden etkinliğin büyük bir başarı olduğuna ve ülke tanıtımına katkı sağladığına değindi.

Gündüz tekne ziyaretlerinin, akşam bölümünde ise çeşitli sosyal etkinliklerin gerçekleştirileceği festival Dünyada ve Türkiye’de yatçılık sektörünün en eski organizasyonları arasında gösteriliyor. Marmaris Yat Festivalinin bir diğer özelliği ise ülkemizin tek mürettebatlı yat fuarını içermesi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:45:45
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?