20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris'e veda ediyor

Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanması sebebiyle bir veda kokteyli düzenledi. Turban Otel'de gerçekleşen kokteyle, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tümamiral Yalçın Kavukçuoğlu, ilçe protokolü, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, gazeteciler ile vatandaşların yer aldığı yaklaşık bin kişi katıldı.


Cuma günü mesai saati bitiminde Marmaris Kaymakamlığı görevi resmen sona eren Cemalettin Özdemir’in veda kokteylinde duygusal anlar yaşandı. Kaymakam Özdemir veda konuşmasında “Marmaris bir ilçe ama Türkiye'nin ve dünyanın en gözde ilçelerinden birisi. Burada, haftanın her günü 24 saat boyunca göreve hazır bulunmak zorundaydım. Öyle de yaptım. Bu sebeple aileme yeterli zaman ayıramadım. Buna rağmen benden hiç desteklerini esirgemeyen aileme şükranlarımı sunuyorum, onları çok seviyorum. Cennet Marmaris'i de çok seviyorum ve buradan kopamayacağımızı düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, Özdemir'in yerine Marmaris Kaymakamlığı'na atanan Giresun Vali Yardımcısı Alaeddin Serdar Polat'ın 1 Eylül'de yeni görevine başlayacağı öğrenildi.
(CG-İK)

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 18:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?