18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Marmarisliler Ata'ya yürüdü, turistler alkışladı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Marmaris’te "Yurtta Barış, Dünyada Barış İçin Atamıza Yürüyoruz" gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi.

Turistlerin meraklı bakışları ve alkışları arasında devam eden yürüyüşte öğrenciler, dev Türk bayrağının altında hep bir ağızdan marşlar söyledi. Bando eşliğinde yapılan yürüyüşü sahilde güneşlenen turistler de izlerken, turistler için Marmaris Belediyesi şehrin belirli bölgelerine Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı ile ilgili İngilizce pankartlar astı. Kenan Evren İlköğretim Okulu’ndan Kordon Caddesi’nin sonuna kadar devam eden yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüş, halk oyunları ekibinin gösterisiyle son buldu.

Marmaris İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği gençlik yürüyüşüne yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Saat 11.00’de başlayan gençlik yürüyüşüne, belediye başkanları, resmi kurum ve kuruluş yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 17:07:53
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 18:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?