19
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris'te elektrik akımına kapılan İngiliz turist ağır yaralandı

Tatil için özel yatıyla geldiği Marmaris’te matkapla çalışırken elektrik akımına kapılan İngiliz turist ağır yaralandı. Hastanede yoğun bakıma alınan turistin hayati tehlikesi devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Marmaris’te bugün sabah saat 10.30 sıralarında Yat Limanı’nda özel yatı Thalassa’nın mutfak bölmesinde matkapla tamirat yapan İngiliz turist Steve Georgiou (60), matkaptaki kaçak nedeniyle elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan İngiliz turiste ilk müdahale Marmaris Yat Limanı’nda görevli sağlık personeli tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla Özel Ahu Hetman Hastanesi’ne kaldırılan Steve Geogiou, yoğun bakıma alındı.
Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Sahir Ökten tarafından müdahale edilen İngiliz turistin vücudunda ciddi yanıkların olduğu bildirildi. Dr. Ökten, "Hasta olay yerinde doğru bir metod uygulanarak ilk müdahalesi yapılmış. Sağlık ekipleri turistin hayatta kalmasını sağlamış. Hastanemize geldiğinde durumu ağırdı. Hemen yoğun bakıma aldık, hala bilinci kapalı ve durumu ciddiyetini koruyor" dedi.
İngiliz turistin eşi Carol, 6 Haziran’da Marmaris’e geldiklerini ve 15 yıldır da tatillerini Türkiye’de geçirdiklerini belirterek, eşinin iyileşmesi için Türk doktorların gereken müdahaleyi yaptığına inandığını söyledi.
MUĞLA - İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2004 Cumartesi 02:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?