17
Mayıs
2024
Cuma
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris'te güzeller geçidi

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 22 Mayıs 2005 tarihinde gerçekleştirilecek olan "1. Miss Pearl Of The World Marmaris Uluslararası Güzellik Yarışması" için hazırlıklar devam ediyor. 35 ülke güzelinin katılacağı yarışmanın Türkiye seçmeleri, 16 Ocak tarihinde Pineta Otel’de yapılacak.

Organizatör Süha Özgermi başkanlığında gerçekleştirilecek olan yarışma öncesi Türkiye seçmelerine katılacak olan 5 güzel, düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. 16 Ocak 2005 tarihinde Armutalan’daki Pineta Otel’de gerçekleştirilecek olan Türkiye seçmelerine toplam 12 ile 16 arası güzelin katılacağı bildirildi. Seçmelere katılmak için son başvurunun ise 15 Aralık 2004 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Organizasyonla ilgili gelişmeleri ve Türkiye seçmelerine katılacak olan 5 güzeli basına tanıtmak için düzenlenen toplantıda konuşan Organizasyon Komitesi Başkanı Süha Özgermi, "16 Ocak gecesi 1. seçilecek güzelimiz, 22 Mayıs 2005 tarihinde yine Marmaris’te yapılacak olan dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek. 2. güzelimiz ise Arnavutluk’ta yapılacak olan Miss Club Dünya Güzellik Yarışması’na katılacak. Yeni bir gelişme daha oldu. Bize yapılan başvuru ile dereceye girecek olan diğer bir güzelimiz ise Malta Adası’nda düzenlenecek güzellik yarışmasında bizi temsil edecek. Son olarak ise, 20-27 Haziran 2005 tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılacak olan Miss Planet Dünya Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil etme fırsatını elde edecek. Bu da demek oluyor ki seçilecek 4 güzelimiz dünyanın dört bir yanında Türkiye’yi temsil edecek" dedi.

Güzellik yarışmasını Çiğdem Tunç ve İdil Şahin’in sunacağını açıklayan ünlü organizatör Suha Özgermi, geceye ayrıca Erol Büyükburç, Murat Evgin, Selami Şahin ve Gönül Yazar’ın katılacağını açıkladı.

Öte yandan, daha önce yarışmaya katılacakları açıklanan 2 güzelin, evlenmiş olmalarının tespit edilmesi üzerine yarışmadan diskalifiye edildikleri öğrenildi.

Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 21:47:27
Güncelleme :17 Aralık 2004 Cuma 21:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?