22
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

Marmaris'te olağanüstü güvenlik önlemleri alındı!

İstanbul’da 5 gün arayla meydana gelen 2 büyük bombalı terör saldırısı tüm yurtta olduğu gibi Marmaris’te de polisi harekete geçirdi. Özellikle yaklaşan bayram tatili nedeniyle alarma geçen güvenlik güçleri 24 saat aralıksız görev yapıyor.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Marmaris’te, İstanbul’daki terör saldırılarının ardından yaklaşan bayram tatili nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı.

Kaymakam Cemalettin Özdemir başkanlığında toplanan Emniyet, Sahil Güvenlik, Jandarma ve Belediye ilçede son olaylardan sonra alınması gereken önlemleri tartıştı. İlçe Kaymakamı Cemalettin Özdemir bayram tatili boyunca tüm güvenlik güçlerinin 24 saat görev yapacağını belirterek, "Ben bütün vatandaşlarımızı gördükleri şüpheli paket, şahıs ve benzeri aksaklıkları hiç vakit kaybetmeden Alo 155 ve 156 nolu telefonlara arayarak güvenlik görevlilerine haber vermesini istiyoruz.

 Bayram tatilinde hiç kimse bir yere gitmeyecek ve hepimiz görevimizin başında olacağız. Marmaris’e giriş çıkış yapan tüm araçlar titiz bir şekilde aramadan geçiriliyor. Hiçbir araç ve kimse kontrolden geçmeden ilçemize giriş yapamayacaktır. Sahil güvenlik güçleri de Marmaris ve çevresindeki koylarda 24 saat çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Özellikle halkın kalabalık olduğu alışveriş merkezleririn önlerinde ve ana arterlerde park yasağı uygulanıyor. Banka şubelerinin çevresinde de polis sürekli devriye gezerek şüpheli gördüğü şahısları gözaltına alıyor. Gece geç saatlerde sokaklarda dolaşan vatandaşlara da uyarılar yapılırken kimlik kontrolü yapılıyor.

KADİR YEŞİL-MUĞLA (İHA)
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2003 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :15 Ocak 2004 Perşembe 21:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?