30
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA

MHP'de aday polemiği

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İçmeler Belde Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Sinan Duman’a ilk tepki MHP Marmaris İlçe Başkanı Gürbüz Gürcoşkun’dan geldi.

2009 Mart ayında yapılacak olan İçmeler Belde Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Sinan Duman’ın adaylığına değinen MHP Marmaris İlçe Başkanı Gürcoşkun, Duman’ın MHP’nin tüzüğü ve parti disiplini dışında adaylığını açıklandığını söyledi. MHP İlçe Teşkilatı’nın elinde Duman’ın böyle bir niyeti olduğunu belirten yazılı bir belge olmadığını belirten Gürçoşkun, “Sinan Duman’ın gerçekleştirdiği bu olay partimizin tüzüğü ve parti disiplini dışında gerçekleşmiştir. Parti tüzüğüne, disiplinine, örfümüze aykırı olarak kafasına göre hareket etmiştir. Partimizin herhangi bir kademesine Sayın Duman tarafından böyle bir niyeti olduğunu belirten yazılı bir talebi olmamıştır. Bu durumda MHP olarak hiçbir sorumluluğumuz yoktur. Parti tüzüğüne karşı hareketi gerçekleştiren başta Duman olmak üzere o gün orada onunla birlikte hareket eden herkesi disiplin kuruluna sevk edeceğiz. Parti disiplin kurulunun verecek kararı uygulayarak, belki de partiden ihraç edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 17:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sancak IP: 90.210.68.xxx Tarih : 21.10.2008 18:52:12

baskana katiliyorum herkes duracagi yerde durmasini bilmeli sayin kardesim iyibir insan iyi bir mhp li ama kalbide cok saf bazilarini oyununa alet ediliyor ama bunu biliyor ama bilmiyor biliyosa ayip ediyor bilmiyosa oyunu yonetmeninin vay haline kardesim kac seneside gelmis icmelere orda yasayan birsuru insan var onami kalmis belediye baskanli hep onudiyorlar mhp li herkes baskan adaylini koyar diye birakin bu duzmeceleri herkes yapacagi isi koysun masaya dolmalarla bu is olmuyor kendimizi insanlara kucuk dusurub rezil etmeyelim gurbuz baskanin fikir lerine katiliyorum bu solucanlar kendilerini birsey sannedip ortaligi bulandirir ve kendilerine en kotusoz bile soylendigi zaman hic birsey olmamis gibi davranirlar onlar maddi guclerine guvenip kendilerine oyuncak ararlar ama bunlarin yaptigini bugun sevmedigimiz teroristler bile yapmaz oyuzden bu solucanlari bulup cezasini ve gereginin yapilmasinin tarafindayim kardesim sinan iyi birinsandir milletin dolmasina gelmez insallah selamlar