25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Minik volyebolcuları sevindiren ziyaret

Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Armutalan Belediyespor Kulübü bünyesinde yeni kurulan voleybol şubesinde spor yapan minik voleybolcuları antrenman saatinde ziyaret etti.

Başkan Ünlü, çocukların bu sevincine ortak olarak, görevde oldukları süre içerisinde daha çok çocuğun spor yapmasını sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Bu karşılamadan çok memnun olan Başkan Ünlü, minik sporcuları tek, tek tebrik ederek bir süre antrenmanlarını izledi. Başkan Muhammet Ünlü’nün ziyaretine çok sevinen minik sporcular davranışlarıyla sevinçlerini gösterdi.

Armutalan Belediyespor bünyesinde kız voleybol takımımızı oluşturduklarını açıklayan Başkan Ünlü, “Yaş gurubu ve minik takımda toplam 40 kızımız mücadele ediyor. Hepsine başarılar diliyorum. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren spora çok önem verdik, özelliklede alt yapımıza. Bunda da başarılı olduk sayılır. Çünkü şu anda 250 çocuğumuz alt yapıda spor yapıyor. Amacımız daha çok çocuğun spor yapması. Ama şu anda fiziki eksikliğimiz olan spor salonumuz yok. Şayet göreve tekrar seçilirsek ilk yapacağımız şeylerden biride kapalı spor salonunu Armutalan’a kazandırmak. Şu anda bu salonun yeri ve projesi hazır. İkinci dönemde bu salonu hayata geçireceğiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?