20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

Muğla: Rafet El roman Marmaris'te moral buldu

Eşi Tuğba Altıntop ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra çocuklarını da alarak Almanya’ya yerleşen Roman, 2 yıl aradan sonra çıkardığı "Sürgün" adlı albümünün ilk konserini Marmaris’te verdi. Geçtiğimiz Haziran ayında yeni albümüyle birlikte müziğe ve Türkiye’ye dönen ünlü sanatçı, konserde özellikle bayan hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Sarı renkli bir fon kağıdının üzerine "Rafet seni öpebilir miyim?" diye yazan 24 yaşındaki Zeliha Tuğçe’nin sorusuna yanıt sahneden geldi. Roman, genç hayranına, "Öpebilirsin; ama öyle art niyetle değil. Dünya ahiret bacımsın ne de olsa. Konser bittikten sonra imza için sizlerle yaklaşık yarım saat birlikte olacağım. O zaman görüşürüz" dedi. Sanatçının bu sözleri, konserin ardından kulis önünde büyük yığılmalara neden oldu. Birçok hayranı Rafet El Roman’ı yakından görememenin verdiği hayal kırıklığıyla evine dönerken, Zeliha Tuğçe amacına ulaşarak ünlü sanatçıyı öptü. Yaklaşık 20 dakika yanında Tuğçe olduğu halde hayranlarıyla görüşen Roman, kendisini "öpen" hayranıyla görüntülenmesine izin vermeyerek, "Artık, söylentilerle değil, şarkılarımla anılmak istiyorum" dedi. Rafet El Roman, özel hayatıyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

4-6 Temmuz’da Azerbaycan’da iki konser veren ünlü sanatçı Roman’ın, Türkiye’deki konserlerine yarın (Cuma) Bodrum, Ağustos ve Eylül boyunca da Ege ve Akdeniz’deki tatil merkezlerinde devam edeceği öğrenildi

iha-muğla
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 15:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?