23
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA

Nikah masasına halatla indiler

Marmaris'te, AKUT’ta görevli Yankım Aşkın ile Hanna, 15 metre yüksekliğindeki duvardan halatla aşağıya inerek evliliğe ilk adımlarını attı.

Dağ ve doğa koşullarında meydana gelen kaybolma ve kaza olaylarında, deprem, sel gibi doğal afetlerde ve büyük kazalarda, tamamen gönüllü olarak çalışan AKUT üyelerinden biri olan Yankım Aşkın, ilginç bir gösterinin ardından evlendi. Aşkın (29), hayatını birleştireceği babası Alman annesi Türk olan Hanna’yı (26) nikah masasına 15 metre yükseklikteki tırmanma duvarından kucağında indirerek getirdi. Daha önce yükseklik fobisi olduğunu belirten gelin, nikah öncesi yapılan ilginç eylemden sonra bu korkusunu yendiğini söyledi.

AKUT Marmaris Şubesi üyelerinden Yankım Aşkın, 1 yıl önce tanıştığı fizyoterapist Hanna ile Mares Otel’de hayatını birleştirdi. Çift, kendilerine evliliğe götürecek nikah masasına otelin 15 metre yüksekliğindeki tırmanma duvarından halatla aşağıya inerek geldi.

AKUT üyesi arkadaşlarının da yardım ettiği Yankın, davetlilerin alkışları ve 10’uncu Yıl Marşı’nın eşliğinde Hanna’yı kurtarma faaliyetlerinde olduğu gibi aşağıya kucağında taşıdı. Daha sonra oturdukları nikah masasında ’evet’ diyerek evliliğe ilk adımı atan Aşkın çifti, çok mutlu olduklarını belirtti. Hanna, yaptıkları şov için 2 gün prova yaptıklarını kaydederek, "Yükseklik fobim vardı. Ama Yankım’ın yardımıyla bunu da aştım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2005 Pazar 15:02:07
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 13:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?