23
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA

Nüfus Müdürü Nermin Şahin'den anlamlı yardım

Marmaris İlçe Nüfus Müdürü Nermin Şahin, yarım kalan Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu inşaatının tamamlanabilmesi için şiir kitabı yayınladı. Kitabının tüm gelirlerini okula bağışlayan Şahin, düzenlediği kokteylle kitabını tanıtarak imzaladı.

Karacan Point Center Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen tanıtım kokteyline, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve hayırsever Sıtkı Zaralı’nın yanı sıra çok sayıda eğitim gönüllüsü katıldı.

Şahin’in "Karaladıklarım" isimli şiir kitabının tanıtımına katılan Beldibi’ndeki okulu yaptıran hayırsever Sıtkı Zaralı da kendi ismini taşıyan okula, kitap alarak bir kez daha katkıda bulundu.

İlk etapta 1500 adet kitap bastırdığını belirten Şahin, "Uzun zamandan beri şiir yazıyorum. Şiirlerimi böyle hayırlı bir iş için kullanmak istedim. Kitabımın tüm gelirlerini yarım kalan Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu’na bağışlayacağım. İlk baskı bittikten sonra ikinci baskıyı da yaptırmayı düşünüyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 17:29:31
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 18:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?