19
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

'Orduspor camiası bana güvensin'

Orduspor'un Galatasaray'dan renklerine bağladığı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde ailesinin yufkacı dükkanında anne, babası ve 5 kardeşiyle birlikte yufka açıyor.

3 yıllık sözleşme imzaladığı Orduspor'un yeni sezon hazırlık kampına katılmak için gün sayan İrfan Başaran, tatilde ailesine yardım etmeyi de ihmal etmiyor. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde ailesinin yufkacı dükkanında anne, babası ve 5 kardeşiyle birlikte yufka açan genç orta saha oyuncusu İrfan Başaran, Orduspor formasını giymek için sabırsızlandığını belirtti.

Orduspor'un yaptığı transferlerle genç bir kadro oluşturduğunu ifade eden İrfan Başaran, "Orduspor, hedefini de Turkcell Süper Lig olarak belirledi. Kendisini ispatlamış teknik direktörümüz Osman Özdemir yönetiminde bunu başaracağımıza inanıyorum. Benim de en büyük isteğim sezonu şampiyon tamamlayıp, önümüzdeki yıl Süper Lig'de mücadele edebilmek. Orduspor camiası bana güvensin. Takımımın başarısı için çok çalışacak, sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Baba Şaban Başaran da, "Allah kaza bela vermezse oğlum Orduspor'da büyük işler yapacak, takımını şampiyonluğa taşıyacak. Galatasaray ikinci Ribery faciası yaşayacak. Yöneticileri de İrfan'ı ellerinden kaçırdıkları için dizlerini dövecek" dedi.

12 yaşındayken Marmarisspor'dan Galatasaray'ın altyapısına transfer olan, Sarı-kırmızılı takımla 3 kez PAF Ligi şampiyonluğu yaşayan, değişik yaş gruplarında 26 kez Ay-yıldızlı formayı giyen İrfan Başaran, teknik direktör Skibbe döneminde Galatasaray'ın Almanya kampına katılmış, burada oynanan 4 maçta da sahaya çıkmıştı. İrfan Başaran, geçen sezon Beylerbeyi'nde kiralık olarak forma giydi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 13:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?