26
Mayıs
2024
Pazar
MARMARİS - MUĞLA

Padişah torunu İstanbul'a sevk edildi

PADİŞAH TORUNU AMBULANS HELİKOPTERLE İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

Marmaris İlçesinde, kalp yetmezliği şikayetiyle özel bir hastanede tedavi altına alınan Osmanlı Padişahı Abdülhamit'in torunu Osman Nami Osmanoğlu (92), ambulans helikopterle İstanbul'a nakledildi.

1918 doğumlu Osman Nami Osmanoğlu, kalp yetmezliği nedeniyle rahatsızlanınca özel bir hastaneye başvurdu. Osmanoğlu, yapılan ilk muayene ve tetkiklerin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Osmanoğlu, yoğun bakım servisinde bir süre tutulduktan sonra ambulans helikopterle İstanbul Siyami Ersek Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansla Marmaris Şehir Stadı'na getirilen Osmanoğlu, buradan 112 Acil ekibine bağlı ambulans helikopterle İstanbul'a götürüldü.

Osmanoğlu'nun durumu ile ilgili açıklama yapan Ahu Hetman Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özcan Özkumova, hastanın kalp yetmezliği şikayetiyle hastaneye geldiğini, hastanın genel durumunun ilk geldiği güne oranla daha iyi olduğunu söyledi. Hastanın takip ve tedavisinin uzun süre devam etmesi gerektiğini anlatan Dr. Özcan Özkumova, hastanın yakınlarının isteği üzerine ambulans helikopterle İstanbul Siyami Ersek Hastanesine nakledildiğini belirtti.

Nakil sırasında Osmanoğlu'nun yakınlarının oldukça üzgün oldukları görüldü.

PADİŞAH TORUNU AMBULANS HELİKOPTERLE İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ
PADİŞAH TORUNU AMBULANS HELİKOPTERLE İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 13:35:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 17:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?