22
Mayıs
2024
Çarşamba
MARMARİS - MUĞLA

Polis memuru Levent Özdemir öldü

Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali’nde görev yapmak üzere Ankara’dan gelen ve beylik tabancasıyla intihara teşebbüs eden polis memuru Levent Özdemir (31), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyüklerini Koruma Şube Müdürlüğü’nde çalışan Levent Özdemir, 27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali için 26 Nisan’da geçici görevle Marmaris’e gelmişti. Levent Özdemir, 28 Nisan günü saat 17.00 sıralarında konakladığı Sultan Maris Otel’deki odasında beylik tabancasıyla başına bir el ateş ederek intihar teşebbüssünde bulundu. Silah sesini duyan meslektaşları tarafından Özel Ahu Hetman Hastanesi’ne kaldırılan ve hemen ameliyata alınan Özdemir, 6 gün boyunca yoğun bakımda tedavi altında tutuldu. Levent Özdemir, dün akşam saat 21.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ifadelerine başvurdukları ailesi ve mesai arkadaşlarının, Özdemir’in herhangi bir psikolojik sorununun bulunmadığını beyan ettiklerini belirtirken, doktorlar intihara ani bir depresyonun yol açmış olabileceğini söyledi.

Öte yandan intiharda kullanılan silahla ilgili balistik incelemenin sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 13:48:34
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 13:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?