18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Rock barda tango gecesi!

MARMARİS’TE TANGO GECESİ

Güney Ege’nin turizm merkezi Marmaris’te kış sezonunda sakin günler yaşanırken eğlence merkezleri çeşitli etkinlikler düzenleyerek gecelere renk katmaya çalışıyor.

Marmaris Barlar sokağında bulunan B-52 rock barda özel tango geceleri düzenlemeye başladı. İzmir’den gelen tango eğitmenleri Emine Akı ve Oğuz han Zehiroğlu ile Muğla’dan gelen salsa öğretmeni Asena Nacak dans tutkunlarına özel dersler vermeye başladılar.

Tutku ve aşkın dansı olarak bilinen Tango Marmaris’te Barlar sokağında B-52 Barda dans tutkunlarını bir araya getirmeye başladı. Pazar günleri saat 19.00 da başlayan dans dersleri ilgi görmeye başladı. İzmir’den gelen tango eğitmenleri Emine Akı ve Oğuz han Zehiroğlu ile Muğla’dan gelen salsa öğretmeni Asena Nacak dans severlere verdikleri eğitimle onların Tango ve salsa ile buluşmasını sağlıyorlar. Tango ve Salsa’nın inceliklerini öğrenen dans severler ilerleyen dönemde yapılacak olan dans gecelerinde hünerlerini sergileyecekler.

B52 bar işletmecisi Bedirhan Dönmez kadın ve erkek arasındaki duyguları en iyi şekilde gösterebilen Tango’nun son dönemde büyük ilgi gördüğünü belirterek “Normalde biz rock bar olarak hizmet veriyoruz ama bazı müşterilerimizden böyle bir talep gelince denemeye karar verdik. Özel dans hocalarımız sırf Marmarisli dans tutkunlarına eğitim vermek için haftada bir gün İzmir’den geliyorlar. Şu anda 6 çift dans gecelerine katılıyor ama zaman içinde bu sayı çok artacaktır” dedi

MARMARİS’TE TANGO GECESİ
MARMARİS’TE TANGO GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 10:07:03
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 11:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?