30
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA

Rotoract Kulubü'nden anlamlı ziyaret

Muğla’nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren Rotaract Klübü üyeleri, Türkiye Kimsesizlere ve Güçsüzlere Yardım Vakfını ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir aylık çalışmalar sonucunda toplanan giyecek, oyuncak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere vakıf yöneticilerine teslim edildi.


Rotaract Kulübü Başkanı Ayçe Düzenli, yardımlarının devam edeceğini belirterek, “Bir aylık çalışmalarımız sonunda toplayabildiğimiz 300 parça yeni, çok az kullanılmış giyecek ve oyuncak malzemelerini, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere vakıf yöneticilerine teslim ettik.Yardımlarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.
Türkiye Kimsesizlere ve Güçsüzlere Yardım Vakfı Başkanı Yasemin Tümer’de yardımlar için Rotaract Kulübüne teşekkür ederek, “Teslim aldığımız bu malları önce her salı günü vakıf bahçesindeki sergide çok ucuz fiyatlarla ihtiyaç sahiplerine satışa sunuyoruz. Elimizde kalanları da dağ köylerine götürüp, orada ki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyoruz. Bizim burs verdiğimiz 10 Üniversite ve 2 de Lise öğrencilerimiz var. Burs paralarını ancak bu şekilde temin edebiliyoruz. Çok yoruluyoruz, ama yaptığımız işin manevi huzuru bizlerin yorgunluğunu alıyor” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 14:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?