31
Mayıs
2024
Cuma
MARMARİS - MUĞLA

Rusların maç heyecanı

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanan müsabakada Hollandalı ile Rus taraftarlar, takımlarını Marmaris'ten destekledi.


D Grubu ikincisi Rusya, C Grubu birincisi Hollanda'yı normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında 3-1 mağlup ederken, Muğla'nın Marmaris ilçesinde maçı izleyen turistler, yerinde duramadı. Otel ve kafelerde kurulan dev ekrandan ülkelerinin maçını izleyen turistler, büyük heyecan yaşadı. Yerinde duramayan Ruslar müzik eşliğinde takımlarına destek verirken, Hollandalı taraftarlar ise formalarını giyerek geç saatlere kadar milli maç heyecanını yaşadı.

Yarı finale adını yazdırmanın mutluluğunu yaşayan Ruslar, yerinde durmak bilmedi. Doyasıya eğlenen Ruslar, geç saatlere kadar galibiyet coşkusunu yaşadı.
Türkiye ile final oynamak istediklerini kaydeden Rus tatilciler, Final maçını Türkiye ile oynarlarsa, Türkiye'yi 1-0 yenerek şampiyon olacaklarını söyledi. Türkiye'yi çok sevdiklerini belirten Rus turistler, "Önceki gece Türkiye için kalbimiz attı. Türkiye'ye destek verdik ve Türkiye yendi. Bugün ise Rusya için kalbimiz atıyor. Türkiye'yi seviyoruz. Ama final oynarsak 1-0 yeneriz" ifadelerini kullandı.


22.06.2008 12:27:11 TSI
NNNN

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 13:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?