18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Serdar Ortaç Marmaris’i salladı

SERDAR ORTAÇ MARMARİS’İ SALLADI

Ünlü Pop Sanatçısı Serdar Ortaç, dün akşam verdiği konserle Marmaris’i sallarken, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Marmaris Amfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı konser boyunca sergilediği başarılı performansıyla dikkat çekti. Amfi Tiyatro’da Saat: 09:30’a doğru sahne alan ünlü sanatçıya hayranları büyük ilgi gösterdi. Binlerce Serdar Ortaç hayranı, konser alanını tıka basa doldururken, hemen hemen tüm şarkılarında sanatçıya eşlik etti. 2 saate yakın süre sahnede kalan Serdar Ortaç, yeni albümünün yanı sıra eski şarkılarını da seslendirirken, hayranlarının yoğun isteği nedeniyle bazı parçaları ikinci kez söylemek zorunda kaldı.

Duygusal şarkılarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan Ortaç aşkı bulamamaktan yakınırken “Aşkın ne zaman kimin kapısını çalacağı belli olmaz. Belki de durup dururken aşk kapınızı çalacak. Ben bu gece aşkı bulamadım, inşallah siz bulursunuz" dedi. Ortaç vokalistlerine de zaman zaman espirileriyle takılırken sahneye göbek atmak için çağırdığı vokalistlerine; “İyi kıvıramıyorsunuz ben sizden daha iyi kıvırıyorum” diyerek sitemde bulundu.

SERDAR ORTAÇ MARMARİS’İ SALLADI
SERDAR ORTAÇ MARMARİS’İ SALLADI
SERDAR ORTAÇ MARMARİS’İ SALLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 11:33:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 19:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?