18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Şike iddiaları ortalığı karıştırdı

MARMARİS ŞİKE İDDİALARIYLA ÇALKALANIYOR

Muğla Süper Ligde hafta sonu Armutalan Belediyespor ile İçmeler Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada şike yapıldığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Yeni Milasspor Başkanı H. İbrahim Gülen, İçmeler Belediyespor-Armutalan Belediyespor maçında şike yapıldığını iddia etmişlerdi. Armutalan Belediyespor takımının defans oyuncuları ve kalecisinin rakibin gol atması için alenen oyuna katılmadığını ileri sürerek, adeta rakibin gol atması için kaleyi açtıklarını, neticede maçın 6-1 bitmesine zemin hazırladıkları iddiasında bulunmuşlardı.

Milasspor'dan gelen açıklamanın ardından İçmeler Belediye Spor Başkanı Duran Kaz ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren açıklamalarda bulundu.

İçmeler Belediyespor'un şikeyle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını belirten Kaz, "Maçı bileğimizin hakkıyla 6-1 kazandık. Maçın geç bitmesinin sebebi bir futbolcunun ayağının kırılmasıdır. 15 dakika ambulansın gelmesi beklenmiştir. Sahada kora kor bir mücadele olmuştur. Maçta 7 sarı kart gösterilmiş ve ilk yarısı 1-1 sona ermiştir. Yeşil sahalarda bileğimizi bükemeyenler masa başı oyunlarla bizi yenmeye çalışıyorlar" dedi.

Şike iddialarına yanıt veren İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, "İçmeler Belediyespor'un şike yapması gibi bir durum söz konusu değildir. Yenmekte önemli değil yenilmekte. Önemli olan sporu ahlaklı bir biçimde yapmaktır. Sporcularımızın böyle bir şeyi yapması mümkün değildir. Bu iddiaları ortaya atanları kınıyorum. Sporcularımızın böyle bir ahlaksızlık içerisine girmeleri mümkün değildir" diye konuştu.

MARMARİS ŞİKE İDDİALARIYLA ÇALKALANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 15:26:01
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 19:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?