20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

THD'den Kaymakam Polat’a ziyaret

Tüketici Hakları Derneği (THD) Marmaris Şube Başkanı Mehmet Hasbioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakam Alaattin Serdar Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hasbioğlu, tüketicilerin haklarını koruduklarını söyledi. Ayda ortalama 70 civarında şikayetleri değerlendirdiklerini ve bu şikayetlerin çoğunu karara bağladıklarını belirten Hasbioğlu, “Hakem heyeti ve Tüketiciler Derneği birlikte çalışıyoruz. Ayda ortalama 70 civarında şikayetleri değerlendirip karara bağlıyoruz. Ancak kararlarımızı almak için Çeşme meydanında bulunan dernek merkezimizdeki odamız çok dar geldiği için zorlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Marmaris Kaymakamı Polat’da Tüketicilerin artık daha çok bilinçlendiğini belirterek, şöyle konuştu. “Tüketiciler artık daha çok bilinçlendi. Haklarını aramak için mahkemelere baş vurabiliyorlar. Tüketici Hakları Derneği vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Ayrıca dernek merkezinde bulunan dar odada karar alan dernek yetkililerine Kaymakamlık binamızda bir oda vererek bundan sonra alacakları kararları buradan yönetebilecekler”

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?