20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

Turist kızlar Marmaris'te podyuma çıktı

Bu sezon Marmaris Uzunyalı’da hizmete giren Karacan Point Center, Zafer Bayramı dolayısıyla dün akşam çeşitli gösteri ve eğlenceler düzenledi. Yabancı turistlerin de ilgiyle izlediği eğlence, ünlü gitar sanatçısı Asım Can Gündüz’ün konseri ile başladı.

Çocuk ve bayanların dans yarışması, Koton ve Hotiç’in işbirliğiyle düzenlenen defile geceye renk kattı. Gecede sahneye çıkan minikler, dondurma kazanabilmek için kıyasıya yarıştı. Daha sonra çiftler romantik müzik eşliğinde dans etti ve son olarak aralarında turistlerin de bulunduğu bayanlar darbuka eşliğinde göbek atma yarışına katıldı. Dans yarışmasına katılan çiftlere ve göbek atma yarışına katılan bayanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Eğlencenin finalinde ise izleyiciler mini bir defile izledi. Defile için mankenlik yapan turist kızlar, güzellikleri ve sahne performanslarıyla usta mankenleri aratmadı. İki ayrı bölümden oluşan defilede yaşları 14 ile 23 arasında değişen Rus ve İngiliz kızlar, Koton marka elbiseleri ve Hotiç ayakkabılarını tanıttı. Turist kızlar defilenin son bölümünde sahnede dans şov da yaptı.

iha-marmaris
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 13:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?