18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Turunç’u dolu vurdu

TURUNÇ’A DOLU VURDU

Muğla’nın Turunç beldesinde dün gece etkili olan sağanak yağış ve dolu beldede hasara neden oldu. Beldede yağışlar sonrası birçok ev hasar görürken, Turunç’un üst kısmındaki dağlardan yağış nedeniyle kaya parçaları beldenin girişindeki evlere zarar verdiği açıklandı.

Sağanak yağış sonrası beldeye giden Kaymakam A. Serdar Polat, beldede hasar tespiti ve zarar gören vatandaşlara yardım amacıyla incelemelerde bulundu. Kaymakam Serdar Polat’a İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Bin. Yakup Karakaya ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren de eşlik etti. Turunç Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan Kaymakam Serdar Polat’a hasar ile ilgili bilgi verirken, beldede yaşan bir bayan, sel suları nedeniyle deniz kenarında bulunan evinden yüklü miktarda ziynet eşyasının denize karıştığını ileri sürdü.

Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, beldede hasar gören cadde ve sokakların temizlenmesi amacıyla Muğla Valiliği İl Özel İdaresi Genel sekreterliğinden iş makinesi talebinde bulundu. Turunç’a gelen iş makineleri çalışmalarını sürdürürken, Aydem Elektrik dağıtım A.Ş., sağlık ekipleri ve iş makineleri halen çalışmalarını sürdürüyor. Turunç belediye sağlık ekipleri de içme sularını tedbir amacıyla klorluyor.

TURUNÇ’A DOLU VURDU
TURUNÇ’A DOLU VURDU
TURUNÇ’A DOLU VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 15:40:01
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?