25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARİS - MUĞLA

Ufuk öğrencileri Malta yolcusu

UFUK KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MALTA YOLCUSU

Marmaris’te eğitim veren Özel Ufuk İlköğretim koleji öğrencileri daha iyi yabancı dil eğitimi almak için yarıyıl tatilinde Malta adasına gidecekler.

Özel Ufuk İlköğretim Okulu yarı yıl tatilini değerlendirmek üzere öğrencilerini Malta gezisine götürüyor.

Yıllarca İngiliz sömürgesi olan ve ikinci ana dil olarak İngilizce'yi kullanan Akdeniz adasına düzenlenecek olan geziye 7 öğrenci katılıyor. Okul müdürü Mustafa Duyar öğrencilerle beraber , bir basın toplantısı düzenledi.

Duyar “ iklimi, doğal kültürel zenginliklerini ve dil okulları ile dikkat çeken Malta ya 7 öğrencimiz , 1 öğretmen gözetiminde yedi günlük bir gezi düzenliyor. Öğrencilerimiz, Malta Eğitim Bakanlığı ve Malta Turizm Bakanlığı'nca onaylı FELTOM (İngilizce Dil Organizasyonu Federasyonu) üyesi olan English Language Acedemy dil okulunda eğitim alacaklar. Tüm olanaklara sahip bir oteli bünyesinde barındıran ve yurtdışından gelen öğrencilere İngiliz öğretmenlerle eğitim veren okul, öğrencilerin hem tatil yapmalarını hem de İngilizceyi verimli bir şekilde kullanmalarına imkân sağlayacak. 20 saat genel İngilizce kursuna katılacak olan öğrenciler, dersten arta kalan zamanlarda da Malta'nın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı bulacak ve halkla diyaloglar kurup İngilizceyi keyifle kullanma fırsatı bulacaklar. Öğrencilerimiz dönüşlerinde ise Malta ile ilgili diğer arkadaşlarına özel sunum yapacaklar” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 14:02:03
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?