20
Mayıs
2024
Pazertesi
MARMARİS - MUĞLA

Uyuşturucu operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği’ne bağlı ekipler; bir işyerine düzenledikleri baskında 1 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirdi. Yapılan operasyondan Bob Marley lakaplı işyeri sahibi İ.A. ile aynı işyerinde çalışan H.K (26) ve M.K (25) isimli şüpheliler gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre; Marmaris Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İçmeleler Beldesinde Bob Berber isimli dükkanı çalıştıran İ.A isimli zanlının uyuşturucu madde ticareti yaptığını iddiası üzerine şahsı takibe aldı. Dükkanında incelemelerde bulunan sivil ekipler berber dükkanında ünlü reggie şarkıcısı Bob Marley’in uyuşturucu içerken çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir poster olduğunun belirlenmesi sonrasında İ.A’nın dükkana tıraş olmaya gelen özellikle yabancı turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edildi. Ekipler tarafından dün gece narkotik detektör köpeği Köpük ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda işyerinin bahçesinde satışa hazır halde paketlenmiş 97 pakette toplam 1 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi. Berberde çalışan H.K ve M.K isimli zanlıların kaldıkları lojmanda yapılan aramada ise içilmiş esrar kalıntıları bulunurken 3 zanlı ekipler tarafından gözaltına alındı.


İfadeleri alınan üç zanlı Cumhuriyet Savcılığına sevk edilirken, berber dükkanında bulunan ve Bob Marley’in esrar içerken fotoğraflarının bulunduğu postere de el konuldu. Bu tarz posterlerin özendirici ve gizli reklam amacıyla kullanıldığını ifade edildi. olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 23:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?